mad fra ltalien

mad ud of huset

Italiensk Forårsbuffet(April-Juni)

Pris. pr. pers. 245.-

Min. bestilling er 15 pers.

* 3 slags ostefad med peccorino, provolone og gorgonzola med valnødder og honning 

* Ovnbag laks med urtetapanade (rasp, krydderurter, appelsin, soltørret tomat og hvidløg)

* Polpette Italienske kødboller stegt i marsalavin og balsamico og smør

* Marineret kyllingespyd med rødløg og peberfrugt

* Kartoffelbåde med hvidløg og rosmarin

* Pasta fettuccine med portobello svampe i flødesovs med hvidvin

* Pastasalat med tomat og hvidløgs tapanade, kapers og frisk basilikum

* Grøn blandet salat med ristede græskarkerner, croutoner, olie og citron vinetgret

* Spyd med cherrytomat, små mozzarellakugler pyntet med balsamico glace og frisk basilikum

*Kold kartoffelsalat med dijon dressing, friske krydderurter, soltørret tomat og oliven

* Pannacotta - flødebudding med jordbærcreme

* Langtidshævet italiensk brød med forskellig drys

(vi anbefaler man selv suppler buffeten med forskellige pestoer, aioli mm.)