mad fra ltalien

mad ud of huset

Italiensk Vinterbuffet(Januar-Marts)

Pris. pr. pers. 245.-

Min. bestilling er 15 pers. 

* Antipasti fad med lufttørret skinke, bresaola og mortedella pyntet med oliven, kapersbær og cornichioner

* Marineret nakkefilet med honning og rosmarin

* Pestomarineret kyllingebryst med bacon

* Mellemstegt oksefilet krydret med salt, peber og rosmarin

* Små ovnbagte kartofler med timian og citron

* Couscous med grillede grøntsager, rosin, pinjekerner og balsamico vinegret

* Pastasalat med grøn pesto, soltørret tomat og revet parmesan

* Gratineret grøntsager i bechamelsovs

* Fennikelsalat med appelsin, salatløg og sort oliven

* Grønne bønner med rødløg og mynte

* Tiramisu med kaffe og amaretto likør

* Foccaciabrød med rosmarin

(vi anbefaler man selv suppler buffeten med forskellige pestoer, aioli mm.)